Dagje VeluweDe leukste uitjes op de Veluwe vind u hier op DagjeVeluwe.nl!

Dagje Veluwe

Op avontuur op een elektrische Kickbike Fat Max step

Op avontuur op een elektrische Kickbike Fat Max step Op avontuur op een elektrische Kickbike Fat Max step Op avontuur op een elektrische Kickbike Fat Max step Op avontuur op een elektrische Kickbike Fat Max step Op avontuur op een elektrische Kickbike Fat Max step

Een elektrische step huren bij NEXT Stepverhuur is een gave belevenis. En we hebben het niet over zo maar een step! Maak kennis met onze stoere elektrische Kickbike Fat Max. Onze elektrische Kickbike steps zijn te huur vanaf toplocaties als restaurants, hotels en feestlocaties die specifiek vanwege hun schitterende ligging zijn gekozen. Waar de mooiste natuur altijd dichtbij is en waar schitterende routes voor je klaar liggen. Waar jullie een gave step tour heerlijk kunnen combineren met een hapje en drankje voor- of achteraf. Bijvoorbeeld met één van onze speciaal samengestelde arrangementen! Zo zijn alle ingrediënten aanwezig voor een bijzonder uitje en een compleet aangeklede dag! Een elektrische step huren op een next level zogezegd. Dát is het unieke concept van NEXT Stepverhuur. OOK ZEER GESCHIKT ALS SPECIALE ACTIVITEIT VOOR JULLIE BEDRIJFSUITJE, FAMILIEDAG OF VRIJGEZELLENFEEST!

"Op de Veluwe hebben we 3 verhuurlocaties, namelijk in Lunteren (de Lunterse Boer), in Stroe (restaurant De Landing) en in Eerbeek (Bosque). Welkom om deze unieke activiteit te komen ervaren!"

Bedrijfsnaam: NEXT Stepverhuur
Contactpersoon: Frank Thoutenhoofd
Adres Veenendaalseweg 21
Postcode 6745XJ
Plaats De Klomp
Telefoonnummer 06-28156185
WebsiteBezoek website
ContactNeem contact op met: Op avontuur op een elektrische Kickbike Fat Max step
Tip een vriend(in) Deze advertentie doorsturen
Geplaatst op 10-01-2022
Deze advertentie is 426 bekeken

< TERUG NAAR DE OVERZICHT PAGINA

 

Recensies (Schrijf een recensie)

  • Er zijn nog geen recensies geplaatst bij deze advertentie.