Dagje VeluweDe leukste uitjes op de Veluwe vind u hier op DagjeVeluwe.nl!

Dagje Veluwe

Kennismakingsvluchten zweefvliegen Terlet

Kennismakingsvluchten zweefvliegen Terlet Kennismakingsvluchten zweefvliegen Terlet Kennismakingsvluchten zweefvliegen Terlet Kennismakingsvluchten zweefvliegen Terlet Kennismakingsvluchten zweefvliegen Terlet


Flight Deck Events is gevestigd op Nationaal Zweefvliegcentrum Terlet, tussen Apeldoorn en Arnhem, gelegen naast de A50.
Op het zweefvliegcentrum is een restaurant gevestigd met een groot terras, gratis parkeer plaatsen, rolstoel toegankelijk.
Onze receptie vindt u boven het restaurant en is geopend van maandag t/m vrijdag en bij goed weer in de weekenden.
Telefonisch op alle dagen tussen 9 en 21 uur. U kunt al een kennismakingsvlucht of cadeaubon boeken vanaf € 50,00 (incl. btw) Zweefvliegen is een duurzame luchtvaartsport en het geruisloos zweven boven de Veluwe is een unieke ervaring die iedereen eens zou moeten meemaken.
Dit kan door bij ons een zweefvlucht te boeken op onze site of per telefoon.
Voor groepen en bedrijven kunnen wij verschillende arrangementen samenstellen, van losse vluchten tot complete dag evenementen met volledige catering en entertainment.
Ons voordeligste pakket voor een avontuurlijk uitje of teambuilding is al beschikbaar vanaf 85,- per persoon (ex btw) Voor een pakket op maat is het aan te raden even contact met ons op te nemen.(06-39293678) DUS GA EENS ZWEEFVLIEGEN EN BEKIJK DE VELUWE VAN BOVEN!
Alle vluchten worden uitgevoerd door gecertificeerde vliegers, clubs en in tweezitter zweefvliegtuigen.
Gestart wordt d.m.v. een lierstart of sleepstart. Motorzweeflessen en dagcursussen zijn bij ons ook te boeken. Wij begroeten u graag op Terlet! Team Flight Deck Events.

Bedrijfsnaam: Flight Deck Events
Contactpersoon: Aukje Engel
Adres Apeldoornseweg 208
Postcode 6816SM
Plaats Arnhem
Telefoonnummer 06-46135279
WebsiteBezoek website
ContactNeem contact op met: Kennismakingsvluchten zweefvliegen Terlet
Tip een vriend(in) Deze advertentie doorsturen
Geplaatst op 18-06-2015
Deze advertentie is 3550 bekeken

< TERUG NAAR DE OVERZICHT PAGINA