Dagje VeluweDe leukste uitjes op de Veluwe vind u hier op DagjeVeluwe.nl!

Dagje Veluwe

Heggies Speelschuur

Heggies Speelschuur Heggies Speelschuur Heggies Speelschuur


Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan en klauteren door de speelkooi. Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur zorgt voor urenlang speelplezier. Het toestel is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar.

Ook aan de ouders is gedacht! Terwijl de kinderen spelen, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie in het restaurant of op het terras. Bij zonnig weer kunnen de kinderen ook spelen in de buitenspeeltuin. Heggies Speelschuur is ook erg geschikt voor kinderfeestjes.

Kom jij ook gezellig spelen in onze superleuke binnenspeeltuin?

Heggies Speelschuur in Emst ligt vlakbij de dorpen Epe en Vaassen centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Harderwijk. De binnenspeeltuin is eenvoudig te bereiken via de A50 afslag Epe-Nunspeet en via de A28 Afslag Epe-Nunspeet.

Tarieven:
Ouders gratis entree. Kinderen € 4,50 per kind. Bij aankomst voor 10:00 of na 16:00 hanteren wij de vroege vogel / laatkomers korting en betaald u voor de kinderen slechts € 2,50.

Heggies Speelschuur biedt een jaarabonnement voor onbeperkt spelen aan voor € 25,-. Deze jaarabonnementen zijn persoonsgebonden en geven recht op onbeperkt spelen voor 1 kind gedurende het lopende kalenderjaar.

Ook is er de mogelijkheid voor een 10-rittenkaart. Deze kost € 40,- en kan door meerdere kinderen op meerdere data gebruikt worden.

Openingstijden:
Van 01 april tot en met 30 september maandag t/m donderdag van 9:30-18:00 uur, vrijdag-zaterdag 9:30-20:00,  zondag  9:30-19:00.
(In de vakanties zijn wij alle dagen geopend)

Kijk voor de actuele openingstijden op www.heggiesspeelschuur.nl

Bedrijfsnaam: Heggies Speelschuur
Contactpersoon: Mevr. L. van Selm
Adres Langeweg 14
Postcode 8166 GT
Plaats Emst
Telefoonnummer 0578-613936
WebsiteBezoek website
ContactNeem contact op met: Heggies Speelschuur
Tip een vriend(in) Deze advertentie doorsturen
Geplaatst op 23-12-2013
Deze advertentie is 3980 bekeken

< TERUG NAAR DE OVERZICHT PAGINA

 

Recensies (Schrijf een recensie)

  • Er zijn nog geen recensies geplaatst bij deze advertentie.