Dagje VeluweDe leukste uitjes op de Veluwe vind u hier op DagjeVeluwe.nl!

Dagje Veluwe

Heggies Speelschuur

Heggies Speelschuur Heggies Speelschuur Heggies Speelschuur


Heggies Speeltuin is een superleuke indoorspeeltuin waar kinderen kunnen glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen van de rodelbaan en  bouwen met de mega legoblokken.
Voor de echte stoere kids is er de Powertower, een toren met elastieke banden, waardoor je je naar beneden kan laten vallen.
Kortom  een ideaal kinderuitje!

Elke week komen er veel kinderen spelen en worden er kinderfeestjes gevierd; erg leuk en lekker voordelig.
De eigenaar van de camping en Heggies Speelschuur  speelt regelmatig zelf de kok die de kinderen  van eten voorziet  tijdens de kinderfeestjes.
Hiervan wordt een soort toneelstukje gemaakt. Met een echt koks pak en koksmuts komt hij met een grote bak patat de zaal in lopen waar de kinderen aan een  tafel zitten te wachten.
Het blijkt  dat de borden niet te vinden zijn en op een komische manier  serveert  de kok de friet dan maar op de tafel inclusief de ‘korte’ of ‘lange’ mayonaise.
De kinderen zijn in het begin een beetje verbaasd maar vinden het prachtig!  Maar dat mag natuurlijk alleen bij Heggies, van de tafel eten!

Ouders hebben gratis entree. Kinderen € 4,50 en tijdens de doordeweekse ochtenden hanteren wij een peutertarief van slechts € 2,50 voor kinderen t/m 3 jaar. 

Camping De Zandhegge en Heggies Speelschuur hebben ook een primeur: als een van de eersten in de wereld beschikken zij over een speciaal theezet apparaat!
Dit apparaat  zet je thee letterlijk in de spotlights. Keer op keer een heerlijk kopje thee, dankzij een unieke en innovatieve manier waarmee met losse theeblaadjes in nog geen  minuut een perfecte kop thee gezet kan worden.
De ‘ thee gasten’ zijn er zeer over te spreken, dus ligt het op uw fietsroute? Kom dan ook even aan!

Heggies Speelschuur van 01 april tot en met 30 september alle dagen geopend en tussen 1 oktober t/m 31 maart geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 09.30 -17.30 uur.
In vakanties zijn wij alle dagen geopend.
Voor grotere groepen, bijvoorbeeld scholen of kinderdagverblijven,  gaan in overleg de deuren ook open  op één van  de andere dagen.

Kijk ook op  www.heggiesspeelschuur.nl  of Heggies Speelschuur  op Facebook voor alle nieuwtjes.

Bedrijfsnaam: Heggies Speelschuur
Contactpersoon: Mevr. L. van Selm
Adres Langeweg 14
Postcode 8166 GT
Plaats Emst
Telefoonnummer 0578-613936
WebsiteBezoek website
ContactNeem contact op met: Heggies Speelschuur
Tip een vriend(in) Deze advertentie doorsturen
Geplaatst op 23-12-2013
Deze advertentie is 3637 bekeken

< TERUG NAAR DE OVERZICHT PAGINA

 

Recensies (Schrijf een recensie)

  • Er zijn nog geen recensies geplaatst bij deze advertentie.